Atentie! Epidemie!

 

Dragilor, o noua epidemie bantuie Romania!

Bine…nu chiar toata….doar plaiurile mondene.

Nu stiu care dupa care a baut apa, dar toate sunt gravide!

Abramburica pare-se ca va face un mic Abramburel.

Oana Roman poarta un copil cu un sex inca nedefinit (eu inca sunt de parere ca l-a inghitit).

Bebelusa Oana va avea un bebelus…din nou. Si mai e o bebelusa (habar n-am cine e duduia) care cica e insarcinata (barbati perversi!Auzi tu,  sa “insarcineze” bebeluse!!! :) )

Cel mai tare si cel mai tare m-am amuzat de cuplul Ciuciu Ciucu-Sorescu. De cand a ramas Soreasca gravida, pe langa faptul ca a facut turul televiziunilor si ale ziarelor de can-can, a tot sustinut ca “simte ea” ca va fi un baietel. Surprizaaaaa! O sa aiba o fetita!! Am ras cu lacrimi!

Ma bucur pentru toate. As putea sa va umplu pagina de bla-bla-uri gen “e cea mai minunata perioada din viata unei femei” dar ma abtin. Nu de alta, dar am alte pareri referitoare la aceasta perioada :)

Nu spun decat ca sper din tot sufletul ca toti bebelusii din lumea asta, mondeni sau comuni, sa se nasca sanatosi si norocosi.

P.S. Ca sa nu ziceti ca nu spun nimic despre mine, va spun decat atat: daca mai aud o singura persoana ca spune “aaaa, ai burta tzuguiata, sigur faci baiat!”, ii crap capul! E FATA! Si cred ca de maine o sa umblu cu poza lu’ pasa in portofel ca sa le arat! :)

Pupici dragii mei! Un weekend minunat!

This entry was posted in Random stuff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine − = 5

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>