Ca la carte sau ?

 

Credeti-ma pe cuvant ca uneori regret ca exista internetul.
De cand a inceput Sofia diversificarea ca simt ca o minge de ping pong intre parerile pro si contra ale prietenilor, cunostintelor, vecinelor de bloc si persoanelor pe care nu le-am cunoscut niciodata.
Si uite asa incerc sa evit zilnic “pumni in cap”.

Primul luat a fost varsta. Cum?? La nici 3 luni????(2 luni si 3 saptamani) Ei bune, da. Asa zice dr asa fac.

Cum??? Suc de morcovi??? I-as fi dat o bere dar cica e prea mica…

Am inceput sa ii pun cereale seara in lapte. Binenteles ca nu e bine! Ca sunt procesate chimic (oare laptelui de vaca ce ii fac sa il transforme in lapte praf?). Ca sunt lipsite de nutrienti. Daca si-ar face putin timp sa citeasca o eticheta ar vedea ca sunt pline de minerale si nutrienti ca doar nu le-om da copiilor praf.

Mar cu biscuiti? Iar nu e bine. Ca merele nu sunt bune (eu una am invatat la scoala ca au vitamine) si ca biscuitii nu aduc niciun aport (ca parca ar fi facuti din azbest nu din cereale).

O cunostinta se plangea de constipatia bebelului sau si i-am recomandat 1-2 lingurite de apa pe zi. Cineva a tinut sa mentioneze ca apa nu e buna. Lasa ca e bun ceaiul ala plin de zahar si chimicale cu care isi indoapa copiii.

Si uite asa primesc zilnic citate din studii americane si rapoarte OMS.

Auziti stiti ceva? Mie mama mi-a dat si sucuri de fructe si mar cu biscuiti (cu gluten!!!) si faina de orez in laptele de seara si apa si uite ca m-am dezvoltat cum trebuie, sunt un adult perfect functional si nu am nicio alergie alimentara!

Eu NU imi voi creste copilul cum ne indeamna niste rapoarte care nu au studiat niciun copil roman.
Astia cu multa scoala vad ca uita ca dezvoltarea unui individ, carentele si nevoile sale sunt in functie de fondul genetic (rasa/etnie) si pozitia geografica.

Mamelor, hrainiti-va copiii asa cum credeti de cuviinta.

Pupici

This entry was posted in SMR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 5 = eight

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>