Este România pregătită pentru căsătoriile gay?

 

scott-kleinberg-gay-marriage-equality-symbol

Asta e titlul pe care l-am citit acum cateva minute pe site-ul adevarul.ro.

In mod absolut firesc, mi-a starnit interesul. Ia sa vad! E pregatita?

Unii spun ca da, atii spun ca nu. Ca in orice dezbatere. Dar acum este una politica!!! Iar alde unu’ Puiu Hasotti (ma scuzati, nu cunosc personajul) a declarat ca: “Eu nu am nimic să le reproşez homosexualilor, îi consider doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relaţie naturală, motiv pentru care nu are absolut nicio şansă“.

Buun. Deci dansul sustine ca homosexualitatea este o afectiune psihica. Si, in consecinta, “suferinzii” nu au voie sa se casatoreasca. Am inteles bine?

Pai bine bai boule (scuzati-ma dar nu ma pot abtine), dar aia cu afectiuni psihice constate de medici cum se pot casatori. Si mai rau! Se pot si impuia!

Adica toti retardatii mintal (din nou cu scuzele de rigoare, afectiunea nu e o alegere) pot intemeia familii, se pot casatori si reproduce nestingheriti, dar doua persoane de acelasi sex nu pot face asta? Ii suna cuiva normala afirmatia asta?? Mie una nu.

Pe langa faptul ca mi se pare un act de discriminare absolut voluntar mai este si in detrimentul dezvoltarii acestei tari.

De ce sa se casatoareasca astia si sa adopte copii abandonati pe la ghene de cretini? Lasa ca mai bine se inmultesc in draci betivii, dezaxatii si analfabetii ca sa avem noi voturi suficiente o data la 4 ani.

Revin deci la prima intrebare: e Romania pregatita?

Raspunsul (trist) este ca nu. Raspunsul complet (si tragic) este ca tara asta nu e pregatita pentru nimic! Dar pentru absolut nimic! Nici pentru gay, nici pentru Europa, nici macar pentru apa si sapun (apropo stiti cumva cati romani nu au avut in viata lor o periuta de dinti?? dar asta alta data).

Noi suntem inca un neam de neanderthali, analfabeti, nespalati si alcoolici carora nu ne pasa de nimic, dar avem pretentii “europene”.

Sa ne fie rusine!

Mie imi e…

 

This entry was posted in Ina's tangled mind. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 3 = five

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>