Intre un inger si-un maidanez

 

150184_414131591949250_2111621260_n_20036700

El este Ionut si are 4 ani. De fapt…nu… el a fost Ionut si tocami ce implinise 4 ani.

Ionut a murit ieri sfasiat de o haita de caini maidanezi pe un teren viran din Bucuresti.

Cainii care l-au atacat si l-au ucis fusesera sterilizati si apartineau unei asociatii de protectie a maidanezilor. Asociatie, care ca multe altele, se bate cu caramida in piept pentru protectia animalelor. Asa le-au “protejat”. Le-au sterilizat si le-au dat drumul din nou pe strazi unde sa ne poate ucide linistiti copiii. Ala care sustine ca dupa sterilizare cainii nu mai sunt agresivi, sa-mi faca o favoare si sa-si dea cu ceva in cap. Sterilizarea nu afecteaza instinctele primare ale unui animal!

In calitate de viitoare mama sunt ingrozita! Sa ma feresca Dumnezeu sa fiu vreodata in locul mamei lui Ionut! Pentru ca si asa, stand de pe margine si privind, imi vine sa le dau foc disperatilor astia care militeaza atata pentru maidanezi. Si mie imi e mila de ei, dar mai mila imi este de copilul meu si de miile de copii care risca sa fie mutilati pe viata sau chiar ucisi in fiecare zi.

Iubiti animalele? Luati-le acasa sau muriti cu ele de gat!

Pentru ca si copiii nostri mor din cauza voastra!

Mai uitati-va o data la poza lui Ionut! Pentru ce a trebuit sa moara?

 

 

This entry was posted in Ina's tangled mind. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 − six =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>