Primul Mos

 

Am hotarat acum ceva timp sa nu ma maturizez. Ma rog, fiind valabil doar de Sarbatori :)

Mi-aduc inca foarte bine aminte vremea copilariei cand il asteptam pe Mosu’, fie el Nicolae sau Craciun. Adormeam foarte tarziu asteptand sa-l aud venind (mai tarziu asteptand sa o aud pe mama bantuind pe langa incaltaminte :) ) si entuziasmul cu care ma trezeam (dis-de-dimineata) pentru a vedea ce am primit.

O data cu trecerea timpului nu s-a schimbat mai nimic. Astept cu acelasi entuziasm sa se faca dimineata sa vad ce am primit…..cu toate ca cel putin de Mos Nicolae stiu deja ce ma va astepta…..chiar eu imi umplu propriile cizme :) Dar sentimentul este neschimbat…

Ce s-a schimbat este ca acum sunt si eu Mos: pentru sotul meu, pentru parinti, pentru nepoti, pentru frati, surori, cumnati….

Pot spune cu mana pe inima ca aseara l-am innebunit pe sotul meu. Bantuiam dintr-un colt intr-altul de nerabdare, aranjam si rearanjam cadourile si spuneam la fiecare 10 minute “Aloleu nu se mai baga oamenii astia la somn odata???”

Conform reclamei, e la fel de bine sa si primesti dar sa si daruiesti. Imi plac cadourile indiferent de cantitatea sau valoarea lor pecuniara. Cadoul e cadou si fiecare e frumos!! Dar satisfactia oferirii unui cadou (sau a invinetirii unui genunchi in incercarea de a plasa cadouri pe intuneric) este chiar mai mare.

De aceea iubesc Sarbatorile si de aceea, in preajma lor, refuz sa ma maturizez.

Anticipez si astept fiecare etapa cu entizasmul unui copil de 6 ani. Si ma bucur in consecinta :)

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite, cadouri multe si sa va bucurati de toate ca un copil!

This entry was posted in Ina's tangled mind. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 5 = five

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>