vALLuntar

 

 

Ati auzit de campania vALLuntar lansata de Editura ALL?

Iata despre ce e vorba:

Ce este vALLuntar? Este o campanie online prin care noi, Grupul Editorial ALL, ne propunem să încurajăm lectura şi voluntariatul. O echipă de angajaţi ALL va face voluntariat în schimbul…lecturii.

În perioada 24 ianuarie – 16 martie noi punem gratuit la dispoziţia bloggerilor orice carte de pe www.all.ro. Ei trebuie să o citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal. Fiecare recenzie valorează 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de către echipa ALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, adaugă încă 3 minute de lucru.

“vALLuntar este o campanie prin care vrem să promovăm lectura şi voluntariatul şi prin care încercăm să ne apropiem de cititori. Nu spunem că vom schimba lumea, că datorită nouă şi voluntariatului nostru lumea va deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar că orice schimbare începe cu noi înşine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispuşi să facem mai întâi în noi înşine această schimbare, ca ea să se poată reflecta ulterior şi în comunitate.

Ce va rămâne la sfârşit? Nişte cărţi citite, nişte copii zâmbind, nişte copaci plantaţi si un imens sentiment de linişte interioară, de bine şi de bucurie”, a declarat vicepreşedintele Grupului Editorial ALL, Mario Demezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser. 

Voluntariatul îl vom face în perioada 26 martie – 8 iunie în centrele alese de primii trei bloggeri care adună, prin posturi şi comentarii, cele mai multe minute de lucru.

Mai multe detalii: http://www.allcafe.ro/2012/01/regulament-campanie-valluntar/

 

Eu m-am inscris si de dimineata am primit confirmarea ca voi primi cartea Regina Maria a Romaniei. Capitole tarzii din viata mea – de Diana Mandache.

Abia astept sa o citesc si sa imi spun parerea.

Asa ca va propun voua, bolggerilor, sa va alaturati campaniei si sa ajutati o cauza nobila.

sursa: http://www.allcafe.ro/2012/01/lansam-valluntar-o-campanie-online-prin-care-promovam-lectura-si-voluntariatul/

This entry was posted in Reading list. Bookmark the permalink.

0 Responses to vALLuntar

  1. Buna carte! Felicitari pentru alegere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 6 = six

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>